Fra de øverste etager i Glenten bliver der udsigt over både Øresund, resten af Amager og store dele af det centrale København
Fra de øverste etager i Glenten bliver der udsigt over både Øresund, resten af Amager og store dele af det centrale København

Et "sweet spot" i Københavns hyggelige forhave

 
Kan man finde en grøn oase med frit udsyn over Øresund, som ligger mindre end fire km fra Rådhuspladsen? Svaret er “JA”.

Strandholmen er et nyt, spændende udviklingsprojekt på den nordlige del af Amager. Strandholmen er udviklet til moderne urbane boligkøbere, som både vil bo helt tæt på byen og midt i naturen.

Fra de øverste etager bliver der udsigt over både Øresund, resten af Amager og store dele af det centrale København. Op til grunden støder den nedlagte Amager-bane, som bliver forvandlet til en stemningsfuld, grøn cykelsti, som løber direkte ind til city.

Med en bolig på Strandholmen bliver du en del af det karakteristiske aktive lokalmiljø med butikker, foreninger og skoler, som Amager er kendt og elsket for.
På Strandholmen køber du ikke bare en bolig på X antal m2 med altan. Du køber også billet til et unikt fællesskab af kræsne og kvalitetsbevidste boligkøbere, som på den ene side vil bo tæt på indre by, og som på den anden side ønsker at leve midt i naturen og tæt på rekreative områder som Kløvermarken og Amager Strandpark.

Med grøn cykelsti ind til city, gode Metro- og busforbindelser samt underjordisk parkering har Strandholmen alt, hvad der skal til for at sikre en gnidningsfri hverdag for moderne, urbane individer og aktive familier.

Kontakt mægler

”Der er mange grunde til, at vi valgte Strandholmen. Det var vigtigt for os at finde et dejligt sted at bo, hvor hverdagen også fungerer. På Strandholmen kan vi kombinere det hele...”

Louise Bonde

Strandholmens bygninger er opkaldt efter fugle, der kan iagttages på Amager.
Strandholmens bygninger er opkaldt efter fugle, der kan iagttages på Amager.

Drømmen har vinger

 
Amager er ikke bare stedet, hvor dine boligdrømme kan få luft under vingerne. Med en placering tæt på havet har Amager også et meget rigt fugleliv.

Samlet set består Strandholmen af seks unikke og spændende bygninger. Set oppefra er bygningerne placeret på området som seks forskellige fugle, der har slået sig ned på grunden. Derfor har hver bygning fået navn efter en af de mange fuglearter, som man kan se på Amager.
De bygninger, som ligger tættest på vandet, er opkaldt efter Ternen og Klyden, som er strandfugle, man ser i vandkanten. Den store bygning i midten med den smukke, slanke profil får navnet Hejren. Glenten breder sit store vingefang ud over Viben med de grønne vinger, mens Svanen er den stolte afslutning af Strandholmen ud mod Strandlodsvej.

Du kan følge med i udviklingen af Strandlodsvej 15 ved at blive skrevet på danboligs mailingliste.

Tilmeld nyhedsbrev

Grønne cykelstier fra Strandholmen til indre by

Grønne cykelstier fra Strandholmen til indre byGrønne cykelstier fra Strandholmen til indre by

Strandholmen ligger tæt på Amager Strandpark

Strandholmen ligger tæt på Amager StrandparkStrandholmen ligger tæt på Amager Strandpark

Stemning og frisk luft - tæt på Københavns centrum

Stemning og frisk luft - tæt på Københavns centrumStemning og frisk luft - tæt på Københavns centrum
© 2015 CMS by AJOUR&Communication Design by CZOO
Til top