Ternen er et byggeri med en smuk facade i rødlige mursten med store vinduesfelter og facadepartier i mørke mursten.
Ternen er et byggeri med en smuk facade i rødlige mursten med store vinduesfelter og facadepartier i mørke mursten.

Bygningen Ternen

 
Før områderne langs strandparken blev udviklet til et attraktivt boligområde var det sted for industri og værksteder. Som en hilsen til stedets historie, har den arkitektoniske ide taget afsæt i industribygningernes unikke og smukke karakteristika: Bygningernes rå og robuste udtryk, facadernes røde mursten, værn og vinduessprosser samt hallernes højloftede og lyse rum.

Arkitekterne Holscher Nordberg har designet et robust hus med altaner i et råt industrielt look uden designdikkedarer. Når huset står færdigt vil stedets historiske anvendelse til industriformål føles nærværende og de rå materialer og højloftede lyse boliger vil skabe billeder på nethinden af New Yorks cool ”loft apartments”.

Ternen, er et hus sammensat af flere bygningsvolumen, der forskyder sig både i plan og højder og sammen danner en bygning i varierende højder i 4, 6, 8 og 10 etager. Dette overordnede arkitektoniske greb er karakteristisk for alle husene i Strandholmen og medvirker til at bryde skalaen i byggeriet ned, samtidig med at huset får et dynamisk og vertikalt arkitektonisk udtryk.

Ternen rummer
50 boliger på 80 til
146 optimerede m2
og alle har en lofts-
højde på ca. 2,70 m.


Alle lejlighederne har som minimum en stor altan, en terrasse eller en tagterrasse, der i kraft af deres størrelse og anvendelighed i praksis vil opleves som en ekstra stue.
I kraft af varmeinstallationer, lysindfald, isolering osv. er Ternen et moderne energioptimeret byggeri, som lever op til energikravene. Derfor kan du næsten ikke finde en mere miljørigtig og energivenlig bolig. Det giver både en god samvittighed, lave driftsomkostninger og et bedre indeklima med mere trivsel og komfort.

Den næstsidste i første række

Ternen er placeret på den ene af de to byggegrunde i Strandholmen, der ligger tættest på Øresund. Bygningen bliver den næstsidste der opføres mod Amagerbanen. Og modsat de første indbyggere på Strandholmen vil man i Ternen flytte ind i et område, der er næsten færdigt. Støjen fra byggeaktiviteter på de andre grunde er snart forsvundet og planens skønne fællesarealer kan udnyttes.

Kontakt mægler
Ternen ligger tæt på Øresund og indre by.
Ternen ligger tæt på Øresund og indre by.

Detaljer fra bygningen

 
I alle boligtyper fungerer det store, lyse spisekøkken som hjemmets omdrejningspunkt. Det danner en perfekt ramme om både en travl hverdag og hyggeligt samvær.

Til både køkken og badeværelse er der uno form elementer. uno form er et originalt dansk designkøkken i høj kvalitet. Udtrykket er let og minimalistisk med fleksibilitet og funktionalitet i højsædet i modulerne. Badeværelserne er ligeledes indrettet med hvide skabe fra uno form og med bruseafskærmning i glas. Rummets funktionalitet fuldendes med vaskemaskine og tørretumbler.
Bygningen Ternen er det femte byggeri på Strandholmen, med samme arkitekter, entreprenører og byggefirmaer. Der ligger i projektteamet et solidt fælles fundament og erfaring med netop denne type byggeri. Derfor får du et gennemtænkt byggeri med en meget høj finish-grad, som holder hvad det lover.

Ternen

Ternen er en havfugl der lever ved kysterne. Den er spinkel og elegant bygget med et langt og lige næb. Ternen fanger sit bytte ved at styrtdykke med stor kraft lige ned i vandet. Terner er udholdende flyvere, med en speciel hoppende flugt og ret langsomme vingeslag.
Ternen lever i vandkanten og har givet navn til bygningen Ternen, som er placeret tæt på vandet

Variation og sammenhæng

 
De gennemgående arkitektoniske træk i Strandholmen er de geometriske Tetris-former, som er med til at skabe et spændende og sammenhængende område. Arkitekturen er med til at gøre Strandholmen til en harmonisk oase, hvor bygningernes skalaforhold, facadeudtryk, materialevalg og placering spiller perfekt sammen med stisystemerne og de grønne områder mellem husene. På den måde opleves byområdet på en gang sammenhængende og varieret.

Med fokus på det trygge familieliv, er der lagt vægt på at skabe inviterende uderum med aktiviteter for alle aldre og interesser. De anlagte stier, opstillede cykelskure og den underjordiske parkering, sikrer området som et frit sted at færdes for alle. Yderligere bliver der soldæk, ude-fitness og fælles grillområder og bålpladser samt rekreative fælles arealer med legepladser.
I området foran Ternen, finder man den Maritime legeplads, som består af bløde bølgende bakker og en karakteristisk beplantning. Bakkerne bliver et naturligt mødested for områdets yngste beboere. Derudover findes der lige om hjørnet aktivitetspladsen hvor områdets store og små kan mødes til leg og ophold.

De mange afgrænsede områder inviterer beboerne til afslapning, leg og et aktivt udeliv. Områderne sikrer harmoni og trivsel, og de danner en perfekt ramme for livet for familier, singler og seniorer.

Ternen er skabt ud fra en overbevisning om, at den moderne boligkøber kræver gode rammer for både inde- og udelivet. Både det private og det fælles boligliv.
Ternen har et fantastisk gårdrum med plads til at leve for hele familien
Ternen har et fantastisk gårdrum med plads til at leve for hele familien
© 2015 CMS by AJOUR&Communication Design by CZOO
Til top