Amager - her er der plads til aktivitet og leg og masser af frisk luft - tæt på indre by
Amager - her er der plads til aktivitet og leg og masser af frisk luft - tæt på indre by

Perfekt beliggenhed og stemning

 
Strandholmen er "verdens centrum", hvis man ønsker at bo tæt på byen og midt i naturen. Her er ALT inden for rækkevidde. Det gælder også mere dagligdags faciliteter som daginstitutioner, legepladser, skoler, fitnesscentre, sportshaller, indkøbscentre og meget andet.

Ifølge Danmarks Statistik bor der allerede mere end 180.000 mennesker på Amager. En stor del af dem er indfødte amager-kanere, som har boet der i generationer, og som aldrig kunne drømme om at bo andre steder. Men i kraft af de seneste boligprojekter på Amager har både udflyttere fra indre by og tilflyttere fra oplandet og provinsen fået øje på de mange fordele, der er ved at bo i Københavns forhave.

På den ene side har Amager masser af byliv, kultur og gode indkøbsmuligheder. På den anden side bor man midt i et levende lokalsamfund, som stadig har landbrug, skov og unikke naturområder.

Korte afstande

200 m til indkøb.
650 m til skole og daginstitution.
500 m til Amager Strandpark og Metrostationen Øresund Station, som kan bringe dig til midtbyen på 10 min.
1,5 km til Kløvermarken Idrætsanlæg.
2,5 km til Christianshavn og Kbh K.
4 km til Rådhuspladsen.
5 km til Københavns Lufthavn.
4 km til Nyhavn.
3 km til Amager Fælled.
7,5 km til Naturcenter Amager.

Grønne cykelstier og lokal metro

Den nedlagte Amager Jernbane bliver forvandlet til en lang grøn cykelsti, som kan bringe de mange cyklister sikkert ind til midtbyen og hjem igen. Desuden ligger M2 Metrostationerne Øresund, Lergravsparken og Amager Strand inden for kort afstand fra Strandholmen.

På Strandholmen bliver der anlagt ca. 175 underjordiske P-pladser. Over jorden på selve området bliver der desuden anlagt en lang række cykelskure og andre faciliteter.

Kontakt mægler
Grønne cykelstier fra Strandholmen til indre by

Indkøb og fitness

Lige rundt om hjørnet fra Strandholmen ligger både store dagligvarebutikker som Kvickly og Fakta. Der ligger også masser af mindre specialbutikker og ande indkøbssteder samt et nyindrettet fitnesscenter og en hyggelig café. Lidt længere væk finder du desuden både Amagerbrogade og Amager Centeret.
Strandholmen ligger tæt på indkøbscentre, specialbutikker og hyggelige caféer
Legepladser, grønne områder og masser af plads til børnene
Legepladser, grønne områder og masser af plads til børnene

Tidligere var området en aktiv del af den københavnske industrihistorie. I dag er området omkring Strandlodsvej og Amager Strand centrum for en ny rekreativ, grøn og bæredygtig form for boligliv.

Mikkel Nordberg, arkitekt

Strand, grønne områder og cykelstier - Amager inviterer til et aktivt liv for hele familien
Strand, grønne områder og cykelstier - Amager inviterer til et aktivt liv for hele familien
© 2015 CMS by AJOUR&Communication Design by CZOO
Til top